Mindful i arbejdet – Frigiv tid og energi til det vigtigste og nå dine mål

Tid og et godt energiniveau er en nødvendighed når vi skal udvikle os selv og nå vores mål. Det gælder både de mål som vi sætter i forbindelse med vores arbejde eller i livet generelt. At nå sine mål kræver en strategi med fokus og opmærksomhed både i relationer, på de opgaver vi kaster os over i arbejdet men også på indre udviklingsbehov.

Mindful i arbejdet giver dig hjælp og værktøjer til fokus og opmærksomhed, så du frigiver tid og energi til de arbejdsopgaver som er vigtigst for dig. Men kurset hjælper dig også til at udvikle dit liv på andre områder

Den strategi som kurset hjælper dig med at udarbejde, vil bringe dig fra at være tidstyret til at være tidstyrer. Det handler ikke om at løbe stærkere, men om at nå mere på mindre tid. Dette gøres ved at rette opmærksomhed og fokus på de vigtige og værdiunderstøttende aktiviteter i arbejdet og livet. Det kan bl.a. opnås ved at reducere distraktion og eliminere spildtid, ved at prioritere fremfor at multitaske, og ved at indføre en personlig planlægning og praksis, der tager højde for hvordan og hvornår du arbejder med hvilke typer af opgaver.

Udbytte:

  • Din bevidsthed om din arbejdssituation øges
  • Du får indsigt i hvad der giver og dræner energi arbejdsmæssigt
  • Du opnår frigivelse af tid og energi
  • Du optræner fokus og nærvær i forhold til arbejdsopgaver og relationer
  • Du får udarbejdet en plan så du kan nå dine mål
  • Du bliver inspireret til at opøve en mindful daglig praksis

Mere information om datoer, tilmelding og pris her i factsheet: Mindful i arbejdet – 3 moduler