Podcast

PODCAST – Rejser i Livet 

Rejser i livet er et program, hvor jeg i hver episode inviterer en gæst ind til en snak om deres rejse i livet og/eller arbejdslivet. Omdrejningspunktet i hver episode er at udforske hvilken rejse personen har været på i forhold til det sted i livet han/hun er i dag. Det centrale spørgsmål er i alle episoder, hvad der har været afgørende momenter eller situationer i livet. Momenter som formentlig har været med til at definere det liv som gæsten har i dag. Så hver episode er en livsrejse beretning, hvor jeg sammen med min gæst kredser om bevidsthed, intuition, såvel som prioriteringer og valg i livet. Jeg er samtidig nysgerrig på hvordan og hvornår vi som mennesker griber eller ikke griber muligheder i livet.

EPISODE #2 – Håndbold som passion i livet – med op- og nedture, Gæst: Peter Bruun Jørgensen

Download: Rejser i livet – Episode 2

I anden episode af podcasten ”Rejser i livet” har jeg besøg af Peter Bruun Jørgensen. Peters liv har været fyldt med håndbold siden han blev født, og er forsat hans store passion, nu bl.a. som medlevende ekspertkommentator på TV2.

Peter var efter min opfattelse Danmarks største mandlige håndboldtalent tilbage i start 90’erne. Og som et afgørende moment i livet fortæller Peter om hvordan det var at blive tvunget til at stoppe karrieren i en meget ung alder og droppe drømmen om at blive verdens bedste.

Vi taler med det udgangspunkt bl.a. om at miste sin identitet som ”håndboldspilleren Peter”, hvordan han kom videre i livet, og om hvordan Peter’s kompetencer fra sportens verden nu bruges, og skal bruges endnu mere, i arbejdslivet til at ”flytte mennesker” mod de mål de gerne vil opnå.

 

EPISODE #1 – Fra stressende job til nye muligheder i livet, Gæst: Jørn Sinkbæk Jakobsen

DownloadRejser i livet – Episode 1

I første episode af podcasten ”Rejser i livet” har jeg besøg af Jørn Sinkbæk Jakobsen, der har været på en lang og uforudsigelig rejse i livet. Jørn beretter i interviewet om, at en fyring fra et stressende job førte til en ny mulighed i livet og i særdeleshed i arbejdslivet. Fyringen har ført frem til at Jørn i dag arbejder med det han brænder for, nemlig med at indføre og skabe plads til kærlighed i organisationer. Og det påvirker også hans liv generelt hvor han nu har fundet en indre ro – med frihed i krop og sjæl. Denne rejse krævede bl.a. en ”nulstilling” efter fyringen gennem en meditativ vandring og langsomt kom han til en erkendelse om at den resterende del af hans arbejdsliv skal handle om at bruge kærlighed som værktøj til at skabe bedre og bæredygtige virksomheder. Det har ikke været en nem rejse at komme hertil, det har krævet mod og hårdt arbejde at komme ind til kernen i ham selv.