Bog

I slutningen af december 2017 udkom min bog:

Bevidst sansning i arbejdslivet

 – En instruktion til personlig udvikling og balance

 

Alle der tager et personligt udviklingsforløb hos mig vil som en del af prisen modtage bogen.

BOGEN KAN KØBES HER I FORLAGETS WEBSHOPGå til webshop

For at få et indtryk af bogens budskaber og indhold, kan du her læse mere:

Med ‘Bevidst sansning i arbejdslivet’ introducerer Karsten Nielsen et nyt begreb og en ny metode til personlig udvikling og balance i arbejdslivet.

Vi har i utilstrækkelig grad os selv med i det, vi foretager os. Tanker og mentale konstruktioner fylder så meget på arbejdspladsen og i livet generelt, at det afholder os fra at ændre adfærd i forhold til udfordringer og uhensigtsmæssige vaner i arbejdslivet. Tanker alene kan ikke løse udfordringerne, og det er derfor nødvendigt at erkende på et dybere plan, hvorfor og hvorfra udfordringerne opstår, og hvordan de kan løses.

Formålet med metoden og bogen er på den baggrund at øge og skærpe vores bevidsthed om vores arbejds- og privatliv. Gennem en øget bevidsthed vil vi udvikle os som ledere, ansatte eller hvad end, der er vores rolle i arbejdslivet – og ikke mindst som MENNESKER. Bogen vil inspirere til at påbegynde en rejse, hvor tanker om fortid og fremtid erstattes af, hvad der er vigtigst i nuet – og hvorfor.

Med øget bevidsthed vil vi opnå større glæde og tilfredshed indefra og erkende, hvordan vi påvirker andre mennesker, og hvordan vi selv påvirkes af omgivelserne. Samtidig vil der åbnes op for en forbedret kontakt med vores intuition.

Metoden der introduceres i første del af bogen består af fire trin, der øger din bevidsthed om:

-Din balance eller mangel på balance i livet,

-Dine værdier

-Hvordan du bruger din tid på arbejdet.

For at få mest gavn af de fire trin, mener forfatteren, at det er essentielt at udvikle sine kompetencer til at sanse og at foretage autentiske valg i livet. Og at det kræver, at du er motiveret for at tage fat på at se dit liv efter i sømmene.

I anden del af bogen gives der eksempler på, hvilke muligheder, hvilket udbytte og hvilken betydning selvudvikling gennem bevidst sansning kan have i forhold til arbejdslivet og de virksomheder, man arbejder med eller for.

Bogen er tænkt som en håndbog til at arbejde med dig selv med henblik på, at ændre uhensigtsmæssige vaner og adfærd, så der kan opstå mere kreativitet, glæde og tilfredshed i livet. Metoden vil hjælpe dig med at øge dit nærvær, værdien og kvaliteten i det, du laver på jobbet, og skabe bedre balance mellem dit arbejds- og privatliv.